Voor wie?

Iedereen met vragen over zijn huidige of toekomstige financiële situatie of de realisatie van een concreet financieel doel, zoals de financiering van een woning, vermogensopbouw voor de aflossing van een hypotheek en voor pensioen of het verzekeren van (im)materiële activa tegen onvoorziene risico’s, kan voor advies terecht bij Fienancy.

Fienancy is er voor ondernemers en particulieren.

 • Executives

  Je hebt een topfunctie en een royaal inkomen. Door je volle agenda gun je jezelf te weinig tijd voor jouw financiën. Een hoog inkomen is een prima basis om jouw vermogen te laten groeien. Dit kapitaal stelt je in staat om op langere termijn de door jou gewenste levensstandaard in stand te houden of jouw […]

  Lees meer
 • Ondernemers

  Iedere ondernemer is veel tijd bezig met zijn eigen onderneming. Tijd vrij maken voor de persoonlijke financiële planning schiet er dan nog wel eens bij in. Jammer, want de kans is groot dat je daardoor niet alle fiscale mogelijkheden optimaal benut. Een periodieke financiële check up kan je in alle fasen van ondernemerschap veel geld […]

  Lees meer
 • Particulieren

  Waar kan ik terecht voor een eerlijk financieel advies? Als particulier kun je met al jouw vragen over onder andere je hypotheek, verzekeringen, pensioen en vermogen terecht bij Fienancy. Fienancy helpt je bij specifieke financiële vraagstukken en kan ook over jouw gehele financiële situatie adviseren. In een uitgebreid financieel plan is er aandacht voor de […]

  Lees meer
 • Vrije beroepsbeoefenaren

  Advocaten, medici, belastingadviseurs en andere vrije beroepsbeoefenaren hebben veelal een overvolle agenda, waardoor de tijd ontbreekt om de eigen financiën goed te regelen en te monitoren. Worstel je met een vraag over een inkoopfinanciering, de opbouw van jouw oudedagsvoorziening of met de vraag hoe je een gezonde financiële huishouding creëert? Vertrouw dan alleen op een […]

  Lees meer
 • Weduwe/ weduwnaar

  Goed voor elkaar zorgen betekent ook dat je vandaag eens stil zou moeten staan bij een mogelijk overlijden van jezelf of van jouw partner. Emotioneel heeft een overlijden veel impact en je wilt jouw nabestaanden niet confrontreren met financiële onzekerheid. Nabestaanden hebben talloze vragen. Het begint vaak met een vraag over de hoogte van het […]

  Lees meer
 • ZZP-ers en freelancers

  Waar moet ik de financiering van mijn nieuwe bedrijfsinvestering regelen? Ik heb wel een oudedagsreserve maar hoe zit het nu eigenlijk met mijn pensioen? Die woning zou ik wel willen kopen, maar kan ik het ook betalen? Fienancy krijgt voortdurend dit soort vragen en geeft steeds concrete adviezen. Als ZZP-er of freelancer ben je voor […]

  Lees meer
 • Executives

  Je hebt een topfunctie en een royaal inkomen. Door je volle agenda gun je jezelf te weinig tijd voor jouw financiën.

  Een hoog inkomen is een prima basis om jouw vermogen te laten groeien. Dit kapitaal stelt je in staat om op langere termijn de door jou gewenste levensstandaard in stand te houden of jouw dromen te realiseren.

  Fienancy adviseert topfunctionarissen over hun financiën en is op de hoogte van aandelenprogramma’s, optieregelingen of andere beloningsstructuren. Fienancy weet hoe je deze middelen kunt inzetten om jouw financiële positie te verbeteren.

  Je hebt recht op onafhankelijk financieel advies door iemand die oog heeft voor de realisatie van jouw eigen wensen en dromen.

  Financieel ontzorgen begint met een gesprek met Fienancy.

 • Ondernemers

  Iedere ondernemer is veel tijd bezig met zijn eigen onderneming. Tijd vrij maken voor de persoonlijke financiële planning schiet er dan nog wel eens bij in. Jammer, want de kans is groot dat je daardoor niet alle fiscale mogelijkheden optimaal benut.

  Een periodieke financiële check up kan je in alle fasen van ondernemerschap veel geld opleveren.

  De optimale financiële structuur ziet er voor iedere ondernemer anders uit omdat zij allemaal een verschillend bedrijf hebben, iedere gezinssamenstelling anders is en ieder zijn eigen financiële doelstellingen nastreeft.

  Fienancy brengt jouw wensen en financiën nauwgezet in beeld, bekijkt de mogelijkheden van financiële optimalisatie (belastingbesparing) en komt met een concreet plan van aanpak. Het plan is altijd gebaseerd op de laatste ontwikkelingen op fiscaal, juridisch en economisch gebied.

  Maak vrijblijvend een afspraak met Fienancy voor jouw eigen financiële check up.

 • Particulieren

  Waar kan ik terecht voor een eerlijk financieel advies?

  Als particulier kun je met al jouw vragen over onder andere je hypotheek, verzekeringen, pensioen en vermogen terecht bij Fienancy.

  Fienancy helpt je bij specifieke financiële vraagstukken en kan ook over jouw gehele financiële situatie adviseren.

  In een uitgebreid financieel plan is er aandacht voor de financiële gevolgen van arbeidsongeschiktheid, ontslag of overlijden. Daarnaast krijg je advies over jouw vermogen, nalatenschapsplanning en nog veel meer.

  Alle financiële risico’s die je loopt worden helder in kaart gebracht en je krijgt tips over de maatregelen die je kunt nemen om grip op jouw financiële situatie te krijgen en te houden.

  Wil jij ook grip op jouw financiële situatie, neem dan gerust contact op met Fienancy.

 • Vrije beroepsbeoefenaren

  Advocaten, medici, belastingadviseurs en andere vrije beroepsbeoefenaren hebben veelal een overvolle agenda, waardoor de tijd ontbreekt om de eigen financiën goed te regelen en te monitoren.

  Worstel je met een vraag over een inkoopfinanciering, de opbouw van jouw oudedagsvoorziening of met de vraag hoe je een gezonde financiële huishouding creëert? Vertrouw dan alleen op een onafhankelijke professional die jouw financiën behartigt, zoals jijzelf ook voor het belang van jouw cliënten opkomt.

  Neem contact op met Fienancy en optimaliseer jouw financiële huishouding.

 • Weduwe/ weduwnaar

  Goed voor elkaar zorgen betekent ook dat je vandaag eens stil zou moeten staan bij een mogelijk overlijden van jezelf of van jouw partner. Emotioneel heeft een overlijden veel impact en je wilt jouw nabestaanden niet confrontreren met financiële onzekerheid.

  Nabestaanden hebben talloze vragen. Het begint vaak met een vraag over de hoogte van het nabestaandenpensioen of de omvang van de erfbelasting. De praktijk leert dat er nog veel meer onduidelijkheden zijn en echt niet alleen van financiële aard.

  Wanneer jij als achterblijvende partner de zorg over minderjarige kinderen hebt, kun je jezelf afvragen of de voogdij goed is geregeld en ook schriftelijk is vastgelegd. Is de beoogde voogd ook de beste beheerder van de financiën of is het toch beter om die aan een andere partij over te laten. Zaken die je in jouw testament kunt en moet vastleggen.

  Fienancy brengt iedere mogelijke financiële situatie in beeld en komt met aanbevelingen en oplossingen voor de knelpunten.

  Je wilt toch ook goed zorgen voor jouw nabestaanden? Neem eens contact op met Fienancy.

 • ZZP-ers en freelancers

  Waar moet ik de financiering van mijn nieuwe bedrijfsinvestering regelen?
  Ik heb wel een oudedagsreserve maar hoe zit het nu eigenlijk met mijn pensioen?
  Die woning zou ik wel willen kopen, maar kan ik het ook betalen?

  Fienancy krijgt voortdurend dit soort vragen en geeft steeds concrete adviezen.

  Als ZZP-er of freelancer ben je voor de fiscus ondernemer en zijn jouw zakelijke en persoonlijke financiën vaak met elkaar verstrengeld. De kans is groot dat je daardoor het overzicht verliest en je op financieel gebied niet de beste keuzes maakt. Fienancy ordent jouw financiën en helpt je de juiste beslissing te nemen. Uiteraard is er speciale aandacht voor de risico’s van beroepsaansprakelijkheid, arbeidsongeschiktheid, pensioenopbouw en niet te vergeten een passend nabestaandenpensioen voor je partner en/ of kinderen.

  Als onafhankelijk financieel planner kan Fienancy jou ongebonden adviseren om iets wel of juist niet te doen. Jouw belang en dat van je partner en/of kinderen staat altijd centraal.

  Wil je jouw financiën ook goed regelen, neem dan contact op met Fienancy.